Baby


BABY

 

Den beste tiden å ta baby bilder er mellom uke 2 og 4. Barnet har da fått de rette formene og sover ganske mye. Jeg mener en får ett bedre resultat med en sovende baby enn en skrikende en, det er i tillegg mye enklere å få det bildet du vil ha.

Sørg for att barnet er godt og varmt og har fått rikelig med mat. Når barnet da sovner, sover det som regel godt og vi kan forme bildet på en helt annen måte enn om barnet er våkent. Som dere sikkert allerede kjenner til inneholder livet på dette stadiet mest søvn, spise tid og skriking.

For å øke sjansen for og få resultatet dere ønsker, er det lurt at dere har tenkt gjennom på forhånd hva dere ønsker med bildet. Bruk nettet og søk på baby bilder for og få en ide om hva dere liker. Husk at barnet forandrer seg fort nå, og tiden som er nå, kan en aldri få tilbake. Benytt sjansen til å forevige denne tiden med ett bilde.

Prøv å unngå å ha på barnet stramme plagg denne dagen da det vil gi merker i huden som tar lang tid før de forsvinner. Slike merker gjør seg ikke noe godt på bilder.

 

Ta kontakt via skjemaet nedenfor.

For å se hele galleriet klikk på bildet over.

Ditt navn (obligatorisk)

Telefon nummer (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding