Bryllup


BRYLLUP

 

Er dere innom her sitter dere kanskje og skal velge den rette bryllupsfotografen til den store dagen. Kanskje er dere ute i den store jungelen og skal finne den fotografen som er den rette for dere. I så tilfelle vil jeg komme med noen gode råd til dere.

Som folk flest er vi fotografer veldig forskjellige, vi liker forskjellige stiler og har valgt våre egne veier når det kommer til hvilke personlige preg vi setter på våre bilder. Dere som sitter å leser dette er også forskjellige, dere liker forskjellig bruk av farger, stiler, kontraster eller mangel på sådan. Forståelsen av at vi alle er mennesker, og at vi alle er forskjellige er utrolig viktig i ta med seg videre i jakten på den rette fotograf . Uansett hvem som har anbefalt hvem, er det ikke sikkert at det er den rette fotografen for deg. Bruk god tid til å se på bilder de forskjellige fotografene dere skal velge mellom har tatt. Når du finner fotografen som har tatt bildet som du kan se deg selv i og det første som slår deg er «dette er meg», er muligheten større for att du får det resultatet du er på jakt etter selv om du velger denne fotografen.

Kjemi mellom dere og fotograf må en også ta med i vurderingen da dette ofte er utslagsgivende på sluttresultatet. De beste bildene denne dagen får en om dere som par kann være dere selv under fotograferingen. Det blir vanskelig å få fine bilder om en ikke føler seg trygg, konvertabel og avslappet.

Bruk god tid på og velge den rette og vær ute i god tid med bestillingen. Og husk, det en sitter igjen med etter en slik dag er minnene, kjolen og bildene. Så prioriter heller en fotograf som dere liker og føler kan gi dere ett verdig minne fra denne dagen. Og for all del ikke velg fotograf kun basert på pris, det kan en komme til å angre bittert på.

 

For å se alle bildene i galleriet klikk på bildet over

 

Ønsker du kontakt eller lurer på noe? Ta kontakt via kontaktskjema nedenfor.
Lykke til med valget.

Ditt navn (obligatorisk)

Telefon nummer (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding