OM MEG

 

Ett bilde for meg begynner ofte å forme seg ut i fra en følelse som kan være vanskelig å sette ord på, en sang jeg har ett spesielt forhold til eller minner fra oppveksten som kan være vanskelig å sette ord på. Det kan også være fra ett bilde jeg har sett, eller tatt selv tidligere.

Jeg startet med fotografering i 2011 etter at jeg hadde blitt inspirert av noen bilder som for meg hadde en historie som traff meg. Noen bilder som ga meg en opplevelse, satte i gang tankene, hva om… hvorfor…

Ett bilde kan inneholde tusenvis av forskjellige historier en for hver av dem som ser bildet. Det er det som er så flott med bilder. Det kan bety så mye for så mange forskjellige, på så mange plan. Derfor er det viktig for meg at bildene mine også har en historie, att en stopper opp, og vil ta seg tid til å se på bildet. La tankene vandre og lage sin egen historie til bildet en ser på. Har jeg klart det så har jeg i mine øyne tatt ett godt bilde.

Men smaken er som vi alle vet delt, så når du har bestemt deg for at du vil ta vare på ett øyeblikk ved hjelp av ett fotografi så er det viktig at du liker stilen til fotografen du velger. Det viktigeste når du skal ta dette valget er ikke om naboen er superfornøyd med bildene fotografen har levert, eller om du har fått en super pris. Du skal være fornøyd med bilder som fotografen tidligere har tatt i lignende situasjoner som du ønsker å bli avbildet i. Bruk litt tid på dette og velg den rette for dere.

Så nå har du forhåpentligvis tatt en runde og sett på bildene jeg har tatt, er du her fremdeles så er det en mulighet for at du liker stilen jeg har. Og ut fra det så vet du allerede en del om meg. For meg er øynene utrolig viktige, er øynene tomme og uten utrykk har en ikke bilde. Øynene er vinduet til sjelen sies det. For meg er det hvert fall ett av vinduene til historien i bildet.

For natur og landskaps bilder er komposisjonen viktig, Ett flott landskaps bilde skal være rolig for øynene å se på, en skal på en måte få en følelse av å være der. En skal ha en følelse av delaktighet når en ser på slike bilder.

For meg er det ikke viktig å ha vunnet priser for best fotografi o.l. For meg er det viktig at de som velger meg til å fortelle sin historie gjennom ett bilde sitter igjen med følelsen av å ha fått frem sin historie.

Jeg har en veldig uformell stil og det er garasjen min som fungerer som studioet mitt, her er ingen flotte lokaler med mye dill og dall. Jeg legger vekt på bildet og har det jeg trenger for å opprettholde den kvaliteten i det ferdige produktet som jeg kan stå inne for.

De fleste bildene er for salg og kan leveres stort sett slik du måtte ønske.

 

Bruk kontaktskjema under om det er noe du lurer på eller vil bestille en time.

Ditt navn (obligatorisk)

Telefon nummer (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding